Η Βιβλιοθήκη Συλλογή 11.000 τίτλων Νέα της Βιβλιοθήκης Δημαρχείο Σαρωνικού

Ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2014 της Βιβλιοθήκης «Ό, τι κι αν σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο!»

 

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας 2014 με τίτλο «Ό, τι κι αν σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο!» που διεξήχθη από τις 15 Ιουνίου έως και τις 29 Ιουλίου και από τις 3 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Σεπτεμβρίου έλαβε τέλος.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» του Δήμου Σαρωνικού έλαβε φέτος μέρος μαζί με άλλες 139 Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες από 98 πόλεις της Ελλάδας στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2014 που διοργάνωσε το Future Library.
Πάνω από 180 παιδιά έλαβαν μέρος σε 26 εκδηλώσεις και δραστηριότητες που σκοπό είχαν να εντάξουν μικρούς και μεγάλους στον πλούσιο και δημιουργικό κόσμο της βιβλιοθήκης μας αλλά και του βιβλίου εν γένει.

Διάβασμα, ζωγραφική, χαρτοκοπτική, πειράματα φυσικής, μουσική και χορός, παιχνίδια και κατασκευές ήταν κάποιες από τις δράσεις των παιδιών ηλικίας από 2 έως 12 χρονών. Αστρονομία, Ιστορία, Παραμύθια, Φύση και Ζώα, Χαρτογράφηση και Περιβάλλον, Ταξινόμηση και Φιλοσοφία ήταν κάποιες από τις θεματικές των εκδηλώσεων και οι μικροί μας φίλοι πέρα από τις γνώσεις που αποκόμισαν, ήρθαν πιο κοντά στη Βιβλιοθήκη μας, γράφτηκαν μέλη της και δανείστηκαν βιβλία, γνώρισαν καινούργιες παρέες και πέρασαν δημιουργικά το χρόνο τους.

Η Βιβλιοθήκη απέκτησε νέα μέλη και γέμισε καινούργιες παρουσίες, απέκτησε καινούργια βιβλία, εποπτικά μέσα φυσικής και αναλώσιμα (δωρεά του Future Library), συνεργάστηκε με ενδιαφέροντες ανθρώπους και γέμισε το χώρο της με τη φαντασία, το γέλιο, τη δημιουργικότητα και την αγάπη μικρών και μεγάλων.

 

 

 

Wednesday the 18th. powered by PROVOLI WebTeam.