Η Βιβλιοθήκη Συλλογή 11.000 τίτλων Νέα της Βιβλιοθήκης Δημαρχείο Σαρωνικού

Online ο κατάλογος της Βιβλιοθήκης

 

Ο κατάλογος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων είναι πλέον online, μπορεί δηλαδή να αναζητήσει κανείς τεκμήρια της συλλογής και να ενημερωθεί για την κατάσταση δανεισμού του τεκμηρίου που αναζητά, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθεί τη Βιβλιοθήκη. 
Ο κατάλογος περιλαμβάνει την κύρια συλλογή (έντυπο υλικό, οπτικοακουστικό υλικό), τις ειδικές συλλογές Μαρίας Μιχαήλ – Δέδε και Χρίστου Πέτρου Ν. Μεσογείτη. Προς το παρόν πλήρως καταλογογραφημένο είναι μέρος της συλλογής, όπως: Κοινωνικές Επιστήμες, Γλώσσα, Φυσικές Επιστήμες, Τέχνες, Ελληνική και Ξένη Πεζογραφία, Τοπική Ιστορία και η ειδική συλλογή της Μαρίας Μιχαήλ – Δέδε. Το υπόλοιπο μέρος της συλλογής (υπόλοιπες θεματικές κατηγορίες καθώς επίσης και το Παιδικό Τμήμα) είναι μερικώς καταλογογραφημένο.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον κατάλογο της Βιβλιοθήκης απευθείας στην διεύθυνση http://kalivialibrary.openabekt.gr/ μέσω της ιστοσελίδας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων http://www.kalivialibrary.gr/ κάνοντας κλικ στην "Αναζήτηση", στο Section "Online Κατάλογος".

 

Επισκεφθείτε τον online κατάλογο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων

 


 

Thursday the 18th. powered by PROVOLI WebTeam.