Η Βιβλιοθήκη Συλλογή 11.000 τίτλων Νέα της Βιβλιοθήκης Δημαρχείο Σαρωνικού

Ανακοίνωση

Ανακοίνωση

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων,

Με το παρόν θα θέλαμε κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσουμε τόσο για την υπομονή σας όσο και για την εμπιστοσύνη που δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια στη Βιβλιοθήκη μας.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων ολοκληρώνοντας την απογραφή του υλικού της, θα μετεγκατασταθεί σε νέο χώρο στην Κεντρική Πλατεία Καλυβίων, όπως ενημερωθήκαμε και εγγράφως από την κα Σταματίνα Νέρα, Αρμόδια Αντιδήμαρχο (σχετ. το υπ' αριθμ. 7781/16-4-2024).

Ως εκ τούτου η Βιβλιοθήκη θα παραμείνει κλειστή για το κοινό μέχρι και τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024. Το προσωπικό της Βιβλιοθήκης κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να γίνει αυτή η μετάβαση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος της κοινότητας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι σε πολλούς συμπολίτες μας (μικρούς και μεγάλους) έχει λείψει και ίσως να έχει δημιουργήσει πρόβλημα το ότι δεν έχουν πρόσβαση τόσο καιρό στα αγαπημένα τους βιβλία και τους ευχαριστούμε για τα θερμά τηλεφωνήματα συμπαράστασης που λαμβάνουμε καθημερινά. Ευχαριστούμε και παρακαλούμε για την περαιτέρω κατανόησή σας.

Θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωσή μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την επαναλειτουργία μας στον νέο χώρο.

 


 

Thursday the 18th. powered by PROVOLI WebTeam.